Informació sobre les galetes que es fan servir a aquesta pàgina web
Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.
Configuració de les galetes
Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.
Essencials
Aquestes galetes permeten la funcionalitat clau del lloc web i ajuden a mantenir a les seves usuàries segures. Es guarden automàticament al navegador i no es poden desactivar.
Tipus
Nom
Servei
Descripció
Galeta
_session_id
Aquesta pàgina web
Permet als llocs web recordar a la usuària dins d'un lloc web quan es mou entre pàgines web.
Galeta
decidim-consent
Aquesta pàgina web
Emmagatzema informació sobre les galetes permeses per la usuària en aquesta pàgina web.
Emmagatzematge local
pwaInstallPromptSeen
Aquesta pàgina web
Guarda l'estat si la notificació d'instal·lació de l'aplicació web progressiva (PWA) ja ha estat vista per la usuària.
Preferències
Aquestes galetes permeten que el lloc web recordi les opcions que s'han triat en el passat a aquest lloc web per tal de proporcionar una experiència més personalitzada a les usuàries.
Analítiques i estadístiques
Aquestes galetes s'utilitzen per a mesurar i analitzar l'audiència del lloc web per a ajudar a millorar-lo.
Màrqueting
Aquestes galetes recullen informació sobre com fas servir el lloc web i es poden fer servir per a proporcionar-te un servei més personalitzat en els diferents espais en què participes.
Ostres! La teva xarxa està desconnectada. El que estàs veient és una versió prèvia de la pàgina desada a la memòria cau i podria ser que el contingut no estigui actualitzat.
Un òrgan de participació és un grup format per membres d'una organització que es reuneixen periòdicament per prendre decisions sobre un àmbit o àrea específica de la mateixa.
Els òrgans de participació realitzen trobades, algunes són privades i altres són obertes. Si són obertes s’hi pot participar (per exemple: assistint si l'aforament ho permet, afegint punts a l'ordre del dia, o comentant les propostes i decisions preses per aquest òrgan).
Exemples: Un òrgan de participació general (que es reuneix un cop l'any per definir les línies principals d'acció de l'organització així com als seus òrgans executius per votació), una consell assessor d'igualtat (que es reuneix cada dos mesos per fer propostes de com millorar les relacions de gènere en l'organització), una comissió d'avaluació (que es reuneix cada mes per fer el seguiment d'un procés) o un òrgan de garanties (que recull les incidències, abusos o propostes de millora dels procediments de presa de decisions) són tot exemples d'òrgans de participació.
El Consell d'Infants de Sallent es va crear l'any 2006 i és un projecte de participació adreçat a infants de Sallent i Cabrianes, d'entre 9 i 12 anys que estan cursant 5è o 6è de primària. Aquests infants són escollits de manera democràtica pels seus companys de classe.
El Consell d'Infants depèn en aquests moments de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Sallent i està coordinat amb la Regidoria de Participació i l'Àrea d'Àtenció a les Persones.
El Consell consta de 13 consellers, 10 de Sallent i 3 de Cabrianes. La seva legislatura dura dos anys i cada curs escolar es renoven la meitat dels seus membres.
Objectius del projecte
La participació dels infants com a col•lectiu amb veu i vot, dins de la vida del poble.
Conèixer els diferents punts de vista dels ciutadans del municipi, tenint molt en compte l'opinió dels més menuts, per tal de pensar i dissenya una vila a mida de tothom.
Formar persones capaces de viure i conviure en societat, fomentant la democràcia, la tolerància i el respecte.
Propòsit de l'acció
Donar valor a la veu dels infants i concre- tar d'una manera visible la seva consideració de ciutadans amb plena capacitat d'opinió i expressió.
Crear un mecanisme vàlid i estable de par- ticipació dels infants i de comunicació amb aquests amb els càrrecs electes del municipi.
Fer possible la reflexió dels infants sobre la seva vila i facilitar-los les eines perquè les seves propostes i idees puguin incorporar-se als plans d'actuació de Sallent.
Facilitar a totes les escoles i el seu alumnat els mecanismes de representació i participa- ció democràtica, treballant els valors que seran essencials en la seva formació com a persones subjectes de drets.
Organització interna
La constitució del consell es farà pública i convidant de forma explícita els alumnes de tots els centres educatius de Sallent.
Els consellers es reuniran de forma ordinària un cop al mes, fixant la data de reunions de forma consensuada entre els infants, els seus pares i mares i la responsable tècnica del projecte designada per l'Ajuntament de Sallent.
Totes les sessions seran conduïdes i coordinades pel tècnic municipal responsable del projecte.
El tècnic responsable del projecte haurà de proposar un pla de treball anual que serà discutit i ratificat pel mateix consell en la primera sessió d'aquest.
El Consell d'Infants elaborarà un informe sobre totes les qüestions debatudes i treballades al llarg del curs per tal que pugui ser posat en coneixement dels càrrecs electes i de la ciutadania en general.
El consell podrà triar les temàtiques, àmbits i eixos de debat que consideri. Tanmateix, també l'Alcalde/essa i els regidors/es també podran proposar temes de reflexió concrets i vinculats amb les seves responsabilitats de govern.
La regidoria de participació ciutadana haurà de vetllar per tal de posar a disposició del consell els mitjans econòmics necessaris per al seu correcte funcionament, així com poder autoritzar les despeses que requereixin les seves activitats.
El consell formarà part de la Xarxa de Consells d'Infants de la Diputació de Barcelona i el tècnic responsable del projecte assistirà a les reunions de coordinació que es realitzin.
Composició
L'elecció de menors que formaran part del Consell es realitzarà a l'inici de curs i serà voluntària.
Els companys i companyes dels menors que es prestin voluntaris faran l'elecció democràtica d'aquests.
El Consell d'infants estarà composat per representants de cada centre d'educació primària escollits entre els alumnes de 5è i 6è.
Els consellers seran 6 representants de l'Escola Torres Amat, 4 de l'Escola Vedruna i 3 de l'Escola Els Pins
Caldrà vetllar perquè la representativitat garanteixi igualtat de gènere.
Els infants seran representants al Consell un màxim de 2 cursos i anualment es renovarà la meitat del Consell per substituir els alumnes que hagin passat a educació secundària.
Compartir